Om os

Hvem er 3leasingtilbud.dk

3Leasingtilbud.dk er Danmarks eneste platform, der skal gøre det nemmere for leasingtageren at komme tættere på den rette bil og ikke mindst, til den rette pris.

Hos 3leasingtilbud.dk har vi en mission om at skabe en balance på leasingmarkedet tværs over landet. Vores platform er uafhængigt og 100 procent GRATIS for dig som kunde.

Selvom vi fungerer som et mellemled mellem dig og bilforhandleren, er det vigtigt for os at understrege at vi altid står ved kundens side. Det betyder at vi følger handlen hele vejen, indtil at du har sat dig på førersædet i din nye drømmebil.

Når du henter tilbud på 3Leasingtilbud.dk, kan du være helt rolig omkring at vi bestræber os efter at realisere netop dine behov.

Det vil sige, at du som forbruger får en grundig kontraktgennemgang, sikkerhed mod kloning og vi betale din restværdig ved udgangen af kontrakten hvis det bliver nødvendigt. 

Hvorfor vælge os?

3Leasingtilbud.dk er en platform for dig der er kvalitetsbevidst og rent faktisk ønsker at betale den pris varen reelt koster.

Vores kunder har gratis adgang til vores fordelsprogrammer, heriblandt kontraktgennemgang, sikkerhed imod kloning, juridisk vejledning og andre gode gratis fordele. 

Vi arbejder på nuværende tidspunkt med over 92 bilforhandlere tværs over landet som har alt fra økonomiske biler til V12´eren.

Hvad gør jeg nu?

Vi har gjort det nemt og enkelt for dig. Med få klik, har over 92 forhandlere fordelt over landet, mulighed for at komme med deres billigste bud på dit ønske. 

Udfyld formularen og modtag tre tilbud udarbejdet specielt til dig. 

Hvad koster det? Også det med småt

Det er 100 procent GRATIS at benytte sig af 3leasingtilbud.dk.

Som juridisk enhed arbejder vi tæt sammen med Leasingklar.dk som også er leverandører af vores fordelspakke.

Kontakt os

 

+45 7060 5453

info@3leasingtilbud.dk

Naverland 9

2600 Glostrup

 

Presse

 

Er du journalist?

Kontakt os 

Mail:

benjamin@3leasingtilbud.dk

 

Tlf:

+45 2222 2947

Bilforhandler?

Er du bilforhandler og vil være med i vores portefølje? Så skriv en mail til os

forhandler@3leasingtilbud.dk