Med vores fordelspakke er du dækket godt ind. Både det sjove og det mindre sjove

stylish-elegant-woman-car-salon.jpg

Hvis du vælger det anbefalede tilbud ud af de 3 udvalgte tilbud du modtager, Får du muligheden for at vælge restværdisikring med gratis. Det betyder i korte træk at vi, i samarbejde med vores samarbejdspartner betaler bilens restværdi (tilbagekøbssum). Vi vil naturligvis vurdere markedsværdi på bilen og det er den pris vi betaler.

RESTVÆRDISIKRING

4952521.jpg

 

 

Det kan være svært, at vurdere om en leasingkontrakt er god eller ej. Derfor tilbyder vi alle der henter tilbud via vores platform, at vi gennemlæser kontrakten og yder juridiskvejledning i forbindelse med evt. tvister.

kONTRAKTGENNEMGANG

Fastsættelse af bil

Når bilen du skal lease har en høj pris hænger det oftest også sammen med høje værkstedsregninger.

Vi mener derfor at det godt kan betale sig at tegne en ’mekanisk garanti’ forsikring på bilen.

Det betyder meget simpelt at forsikringen dækker værkstedsregningen hvis der skulle opstå noget uforudset med bilen. Der naturligvis nogle krav og kriterier.

Du får 40% rabat på forsikringen som ydes i samarbejde med CarGarantie

 

Mekanisk garanti

Kommer snART!

Vask af bil

Bilvask

Når du handler via 3leasingtilbud.dk, får du altid gratis ubegrænset bilvask med i 1 år. Servicen ydes i samarbejde med diverse vaskehaller i landet.

 

2 x Dækskifte

Udover det får du to hjulskifte gratis om året. Dvs. fra vinter til sommer skift & sommer til vinter skift. Bemærk at det kun er hjulskifte af hjul du selv ligger inde med. 

dÆKSKIFTE & BILVASK