Acerca de

Spørgsmål

Ingen spørgsmål er dumme!
 - Og svar findes der på alle spørgsmål

Der kan være mange spørgsmål relateret til billeasing eller vores koncept. Det kan vi godt forstå!

Derfor har vi svar på de fleste spørgsmål her. 

Vi har kategoriseret det sådan, at det skal være nemt for dig at finde svar. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fungere 3leasingtilbud?


Vi har gjort det meget enkelt for dig. Det eneste du skal gøre er følge disse 5 simple steps.

Tryk på ”Få 3 Leasingtilbud” her indtaster du de oplysninger på den bil du ønsker (evt. et link) og dine personlige oplysninger. Du modtager en mail med at vi har modtaget de indtastede oplysninger. tryk på knappen ”Upload dokumenter” nederst på mailen. Når du kommer ind på uploade siden skal du indtaste dit ”Kunde ID” og følge anvisningerne. Det meget vigtigt dine personlige dokumenter bliver uploadet da dette er din dokumentation for din økonomi og endelige kreditgodkendelse hos forhandlerne. Du modtager 3 leasing tilbud fra os.

Vi modtager op mod 100 tilbud. Vi vælger dog 3 tilbud der er en kombination af bedst, billigst og passer dine ønsker. Du skal vælge 1 af de 3 afsendte tilbud.

Når vi har modtaget dit valg. Bliver bilforhandleren kontaktet med henblik på at klargøre bilen. Vores konsulent tager ud og laver et biltjek samt sikre at bilen ikke er klonet. Tillykke med din nye bil! Når du henter din nye leasingbil er vores konsulent også til stede under leverancen. Vi siger tillykke med din nye bil og giver dig vores fordelsprogram.
Får jeg vejhjælp og fordelsprogrammet med gratis?


YES! Du får Vejhjælp & Service med GRATIS. hele pakken er en del af vores Fordelsprogram hvis du vælge at lease din bil gennem os.
Får jeg gratis kontrakt gennemgang og juridisk vejledning i hele leasing periode?


YES! Det helt GRATIS. Vi sørger for at læse hele din leasingkontrakt igennem (også det med småt). Oveni det får du også juridisk vejledning i forbindelse med at der skulle opstå evt. tvister. Alt sammen med helt GRATIS når du benytter vores platform til, at lease drømmebilen.
Hvad er restværdisikring?


Vi hjælper med betaling af restværdi efter endt af leasingaftalen. Hvis du vælger det anbefalede tilbud, ud af de 3 udvalgte tilbud du modtager, får du mulighed for at vælge restværdisikring med gratis. Det betyder i korte træk at vi, i samarbejde med vores samarbejdspartner betaler bilens restværdi (tilbagekøbssum).

Vi vil naturligvis vurdere markedsværdi på bilen og det er den pris vi betaler.
Hvad gør jeg med restværdien ved endt leasing?


Før end leasingperiode bliver du kontaktet af vores team. Tilsammen finder en løsning på hvad der skal ske min din bil. Vi vil naturligvis vurdere markedsværdi på bilen. Du har mulighed for købe/sælge din bil uden afgift ellers kan vi hjælpe Har du valgt det anbefalede tilbud ud af de 3 tilbud du modtog - kan du benytte dig af restværdi sikring.
Er der fri km?


YES! Alle aftaler vi formidler er med fri km begrænsning. Dog kan din forsikringsselskab have km begrænsning for dig.
Hvad med forsikring?


Mange bilforhandlere vi arbejder med har en forsikringsaftale. Ellers kan du benytte dig af dit eget forsikringsselskab. Vi arbejder på en samarbejdsaftale med forsikringsselskaber - Kommer snart!
Hvordan beregnes registreringsafgiften?


Når afgiften bliver beregnet, vurderer man, hvad en tilsvarende model vil blive solgt for. En tommelfingerregel er, at afgiften udgør omkring 62%. Således udgør afgiften af en tilsvarende bil til 1000.000 kr. på danske plader omkring 620.000 kr.
Der skal betales mellem 0,5 og 2% af afgiften i registreringsafgift pr. måned. Procentsatsen bestemmes af bilens alder:
0-3 mdr. = 2 %
3-6 mdr. = 1 %
+36 mdr. = 0,5 %

Derfor er det ofte en god idé at vælge en bil, som er over 36 måneder.
Hvem er ejeren af køretøjet jeg leaser?


Det er leasingselskabet der ejer bilen indtil restværdigen er betalt. Du vil på registreringsattesten stå som bruger af køretøjet.
Hvad kræver det at blive kreditgodkendt til leasing?


bilforhandlere vi samarbejder benytter sig mange forskellige finansieringsselskaber/Leasingselskaber som har forskellige godkendelse kriterier. Det kan derfor godt være vi har forhandlere der kan godkende dig om kunde selv om du tidligere er blevet afvist.
Kan jeg opsige min leasingaftale i leasingperioden?


Man kan vælge en 12-24-36 måneders kontrakt. Man kan godt afbryde en leasingkontrakt. Dog skal man være omærksomme på, at det ikke er hel omkostningsfrit. Dog kan det bedst betale sig at overdrage sin leasing aftale. der kan komme omkostninger ved, at overdrage en leasingaftale som typisk er et debitorskifte. Prisen kan variere fra finansieringsselskab.
Hvad er fordelene ved at lease gennem 3leasingtilbud.dk?


Der er masser fordele, ved at benytte dig af vores platform til leasing. 3Leasingtilbud.dk er en dansk platform for dig, der er kvalitetsbevidst og rent faktisk ønsker at betale den pris varen reelt koster. Fordi der, er mange bilforhandlere om buddet, for du netop den skarpeste tilbud på markedet. Vores kunder har GRATIS adgang til vores fordelsprogrammer, heriblandt:

 • kontraktgennemgang
 • Sikkerhed imod kloning
 • juridisk vejledning
 • Masse andre gode GRATIS fordele.
Er det sikkert at uploade personlige dokumenter på jeres side?


Vi bruger IT systemer der er godkendt og reguleret af EU's GDPR lovgivning. Det betyder også, at vi selv kun har adgang til dine dokumenter i en meget begrænset omfang.
Kan jeg fortryde min handel?


Du kan fortryde din handel helt frem til kontrakten er underskrevet.
Min kontrakt er ved at udløbe, hvad gør jeg?


Før endt leasingperiode, bliver du kontaktet af vores team, hvor vi finder en løsning på hvad der skal ske min din bil.
Hvad er fordelene ved at vælge CarGarantie til min brugte leasingbil?


Det kan være en super god ide at tilkøbe CarGarantie forsikring til din nye leasingbil, da det kan koste mange penge hvis det går galt. CarGarantie forsikring dækker alt ved bilen på nær slid dele, afhængig af hvilken forsikring der tilkøbes. Ved 3Leasingtilbud.dk får du 50% rabat på forsikringen.
Hvor kan jeg finde min Cargarantie forsikringsbetingelser?


Når du tilkøber CarGarantie forsikring får du tilsendt forsikringsbetigelserne på mail.

Hvis din kontrakt er blevet væk, kan du kontakte os på mail info@3leasingtilbud.dk , så vi kan få dem sendt ud til dig igen.
Kan jeg med CarGarantie, få udført vedligeholdelse på bilen på et uafhængigt værksted?


Ja, det kan du sagtens. Du risikerer dog dermed eventuelt at miste dine forsikringskrav, da du i tvivlstilfælde skal bevise, at skaden ikke skyldes, at vedligeholdelsen er undladt eller ikke er udført korrekt. Læs mere her
Gælder min CarGantie forsikring i udlandet?


Ja, forsikringen er gældende i hele Europa.
Jeg har brug for akut vejhjælp hvad gør jeg?


Ring til Falck vagtcentral på +45 70 10 20 30 og oplys din nummerplade.
Hvad er inkluderet i min Vejhjælp & Service pakke?


Vores vejhjælp og service udbydes af Falck

Pakken indeholder:

 • Vejhjælp på stedet og bugsering

 • Fri vidererejse

 • Frit værkstedsvalg

 • Værkstedstjek

 • 10% på bonusværksteder

 • Hjulskift sommer og vinter

 • Periodisk bilsyn

 • Reparation af stenslag

 • Minitjek

 • En bilvask hver måned